Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Unșpe metri: Radu Banciu și Dan Bâra, despre calificarea ”cu cântec” a echipei Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor (VIDEO)

Unșpe metri: Radu Banciu și Dan Bâra, despre calificarea ”cu cântec” a echipei Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor (VIDEO)

Un articol de: -
Sport

Radu Banciu și Dan Bâra au vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Unșpe metri”, despre meciul Real Madrid - Bayern Munchen, disputat marți pe Santiago Bernabéu. Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după 4-2 cu nemții de la Bayern. 

”Cum a furat brigada maghiarului Viktor Kassai pe Bernabeu, unde Bayern Munchen, un alt hoț de calibru mondial, a fost călcat în picioare de marele Real Madrid, plecat spre cea de-a 12 Ligă a Campionilor. 

Toate recordurile au fost bătute pe Bernabeu. Așa cum v-a obișnuit, Cristiano Ronaldo are câte un snop de recorduri pe care le depășește la fiecare meci”, a spus Radu Banciu

UNȘPE METRI CU RADU BANCIU ȘI DAN BÂRA 19 04 2017 emisiune completă

Citeşte mai multe despre:   unspe metri,   Radu Banciu,   dan bara,   Real Madrid
Loading...