Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Un pont pe zi "Un Pont pe ZI": Ce merită pariat pe meciurile din marți din Liga Campionilor (VIDEO)

"Un Pont pe ZI": Ce merită pariat pe meciurile din marți din Liga Campionilor (VIDEO)

Un articol de: -
Un pont pe zi

Dan Bâra a prezentat în ediția de luni seară a emisiunii "Un Pont pe Zi" cotele și ponturile pentru meciurile din această săptămână din Liga Campionilor. Alături de acesta a fost prin telefon și Sabin Pîrvan.

Pentru meciul din sferturile Ligii Campionilor dintre Juventus și Barcelona, pontul oferit a fost că ambele marchează, o cotă de 1.82. 

În ceea ce privește meciul dintre Dortmund și Monaco, tot din sferturile Ligii Campionilor, pontul emisiunii a fost că se vor marca goluri în ambele reprize, pont cu o cotă de 1.42.

De asemenea, în cadrul emisiunii au fost prezentate și cotele pentru câștigarea campionatului din cele mai importate ligi ale Europei.

Înregistrarea integrală a emisiunii "Un Pont pe Zi" din 10 aprilie + pasa cu Radu Banciu

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul ACESTA şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   un pont pe zi,   dan bara,   sabin parvan,   cote,   ponturi,   Liga Campionilor,   Barcelona,   Juventus,   Dortmund,   Monaco,   fotbal,   pariuri
Loading...