Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Un pont pe zi Un pont pe zi: Dan Bâra a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul McGregor - Mayweather (VIDEO)

Un pont pe zi: Dan Bâra a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul McGregor - Mayweather (VIDEO)

Un articol de: -
Un pont pe zi

Dan Bâra a prezentat din ediția de vineri noapte a emisiunii ”Un pont pe zi” cele mai interesante cote pentru meciul dintre McGregor și Mayweather. 

”Un meci care este înscris sub titulatura de box, însă ar putea fi încadrat la fel de bine sub cea de circ. Bursa pentru acest meci este una uriașă. Se estimează că se vor strânge doar din drepturile de televizare pay per view, în SUA, aproape 500 de milioane de dolari, la care se vor adăuga bani veniți din diferite alte sposorizări, drepturi de transmisii internaționale și multe altele. Americanii spun că n-ar fi imposibil să se ajungă chiar la un miliard de dolari”, a spus Dan Bâra

O victorie a lui Mayweather are cota de 1.22, rezultatul de egalitate are cota de 51.00, în timp ce victoria lui McGregor are cota 5.00. 

UN PONT PE ZI 26 08 2017 emisiune completă

Citeşte mai multe despre:   Dan Bâra,   Un pont pe zi
Loading...