Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Un pont pe zi Un Pont pe Zi: Meciuri interesante pentru pariori în acest weekend (VIDEO)

Un Pont pe Zi: Meciuri interesante pentru pariori în acest weekend (VIDEO)

Un articol de: -
Un pont pe zi

Dan Bâra a prezentat în ediția de vineri noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi cele mai interesante meciuri pentru pariori din weekend. Realizatorul B1TV a oferit și mai multe ponturi pentru principalele evenimente sportive ale sfârșitului de săptămână.

Cel mai interesant meci al etapei din Liga este cel dintre CFR Cluj și CSU Craiova, echipele situate pe primele două locuri ale clasamentului. Casele de pariuri oferă cotă de 1.85 pentru victoria ardelenii, 3.25 la egal și 4.80 pentru victoria oltenilor. Dan Bâra a oferit ca pont pentru pariuri faptul că CFR Cluj se va impune în acest meci.

Alte ponturi oferite de Dan Bâra pentru acest weekend: gol în ambele reprize, cotă 1.45, și 3-4 goluri în meci, cotă 2.35 - la Manchester City- Liverpool; 1 cu handicap 1,5 la Arsenal- Bournemouth, cotă 1.95; ambele marchează, cotă 1.78, la Leicester- Chelsea; sub 3,5 goluri, cotă 1.35, la Stoke City- Manchester United sau ambele marcheză, cotă 1.90, la Swansea- Newcastle.

Pentru mai multe ponturi, urmăriți mai jos înregistrarea emisiunii:

Înregistrarea integrală a emisiunii "Un Pont pe Zi"

 

Citeşte mai multe despre:   Un Pont pe Zi,   Dan Bâra,   ponturi,   meciuri,   fotbal
Loading...