Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Un pont pe zi Un Pont pe Zi: Meciurile interesante pentru pariori în grupele europene a preliminariilor pentru Campionatul European (VIDEO)

Un Pont pe Zi: Meciurile interesante pentru pariori în grupele europene a preliminariilor pentru Campionatul European (VIDEO)

Un articol de: -
Un pont pe zi

În ediția de joi noaptea a emisiunii "Un Pont pe Zi", Dan Bâra a vorbit despre cele mai bune meciuri din preliminariile Mondialului pentru pariori. De asemenea, acesta a oferit mai multe ponturi pariorilor.

Unul dintre principalele atracții ale pariorilor este meciul dintre Spania și Israel unde există câteva cote interesante pentru evenimentele precum: Spania să aibă mai multe de 3,5 cornere, Alvaro Morata să marcheze și Spania să câștige cu 3-0 sau Spania să câștige ambele reprize. Pentru acest meci, Dan Bâra a oferit și anume să fie pariat că Spania are mai mult de 6,5 cornere.

Nu doar despre fotbal s-a vorbit în emisiune, dar și despre prima etapă din sezonul 2017 al Formulei 1 care va avea loc în acest weekend în Australia, cât și despre meciurile ddin turul 2 al turneului de tenis de la Miami sau despre meciurile de basket din NBA.

Un Pont pe Zi: Meciurile interesante pentru pariori în grupele europene a preliminariilor pentru Campionatul European


 

Citeşte mai multe despre:   un pont pe zi,   pariuri,   fotbal,   preliminarii,   Campionatul Mondial,   dan bara,   Formula 1,   nba,   tenis
Loading...