Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Vedete B1 TV

ALINA BĂDIC

Prezinta: Stiri ora 8 (Duminica)

Când privim un tablou, ne închipuim o anumită realitate, cea care formează conţinutul tabloului. Atunci când suntem copii, ne imaginăm un anume traseu, acela pe care imaginaţia ni-l sugerează ca fiind cel mai potrivit inimii noastre în momentul respectiv.
Să ne amintim ce iubim, ce ne face plăcere, să acceptam cu bucurie lecţiile oferite de viaţă, să ne identificăm cu ceea ce facem sau să facem numai acele lucruri cu care ne identificăm!
Există un loc în care timpul este liniştit, locul în care trăim la înălţimea spiritului.
Studiez subiecte mai puţin obişnuite încă de când eram mică, încerc să le cunosc, să le accesez în zona lor cea mai subtilă, să găsesc conexiunile care duc undeva. Însă niciodată nu voi uita că procesul cunoaşterii este infinit şi că nicicând nu vom şti cu certitudine nimic în plus faţă de ceea ce ne este permis, oricât de inteligenţi sau inventivi vom fi.
Filosofia mea este să privesc lumea cu detaşare şi să nu mă abat de la ceea ce mă reprezintă cu adevărat, să nu-mi pierd lumina.
 
Data și locul nașterii: 7 august 1976, Bucureşti


Galerie foto
  • ALINA BĂDIC


Alte vedete