Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Vedete B1 TV

NELU BARBU

Prezinta: Dosar de politician

            Aş fi putut fi procuror și o vreme m-am pregătit pentru asta, dar mi-a plăcut în prim-plan de mic. La grădiniță, recitam atât de frumos poezii pe scenă, încât am umplut un sertar cu diplome. Mama le păstrează și acum.
            Drumul spre televiziune a pornit din radio, în urmă cu aproape 10 ani, în Târgoviște, unde am avut noroc de o echipă tânără și răbdătoare care m-a învățat să fac de toate: de la știri la divertisment și de la reportaje la producție. În televiziune, m-a adus vocea și, pentru scurt timp, am fost voice-over pentru știri. Nu o să uit niciodată momentul în care redactorul-șef m-a dus mai mult cu forța în studioul meteo, unde am dat o probă pe care am şi luat-o. Cinci ani mai târziu, nevoia de schimbare devenise puternică, așa că am primit cu bucurie propunerea de a mă alătura noului proiect B1, în departamentul Sport.
            Am învăţat că totul se învaţă şi, dacă îţi doreşti ceva cu adevărat, nu se poate să nu reuşeşti. Ştiu că trebuie să îţi placă ceea ce faci, altfel nu ai nici o şansă. Dacă ceva scârţaie, indiferent că vorbim de relaţii interumane sau de un loc de muncă, nu are rost să te chinuieşti, scârţâitul va deveni în timp de nesuportat.
           
 
 
          Data și locul nașterii: 24 aprilie 1982, Târgoviște


Galerie foto
  • NELU BARBU
  • NELU BARBU
  • NELU BARBU
  • NELU BARBU


Alte vedete